SpeedLAN 2005

Uffff, Counter Strike 1.6

Verjetno igrica ob kateri smo preživeli največ časa tiste dni. Marsikateri vikend smo preživeli v gasilskem domu. Enkrat smo celo pri Kruheku igrali v garaži al kje že. Ko smo igrali preko Steam-a. Imel edini zadovoljivo linijo za male pinge 😀 .

Brez Kruheka tudi ne bi bilo Speedlana. Na začetku je bil pravi strojevodja tega dogodka. In prvi SpeedLAN-i so bili izredno dobro ocenjeni. Po pričevanju mnogih na forumu Discarged – celo najboljši tistih let. Obisk je bil vedno dober, nagrade dobre, ogrevana dvorana, elektrika štimala,…vsi pogoji zadoščeni. Kasneje se je še aktivno vključil Kristijan zraven in imeli smo res super nagrade, bili smo medijsko super pokriti itd. Vključili smo tudi že igrico COD, ki je (po mojem mnjenju) kasneje nadomestila prvo mesto v popularnosti online iger.

Je pa to bil za našo občino Dornava takrat dogodek, kakršnega še ni bilo. In temu primerno smo s strani nekaterih (takratnih svetnikov) prejeli kar nekaj polen pod noge. Županu g.Janžekoviču je potrebno priznati pogum, da je kljub kljubovanju slednjih imel veliko poguma, da je Klubu mladih zaupal dvorano ter dovolil izvedbo prireditve.

Za same igralce pa je bilo novo, da so na takšni prireditvi videli tudi naše mažuretke 😉

Mogoče bi bilo zanimivo narediti spet kakšen SpeedLAN v novi kulturni dvorani? Za stare prijatelje…

SpeedLAN – 2005

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer